Waarom ik een Magento 2 webshop wilde

Drie jaar geleden ben ik een eigen webwinkel begonnen en alhoewel het voor mij begon als een hobby, is het de komende jaren uitgegroeid tot een bedrijf dat maandelijks vele duizenden orders ontvangt. Dat had ik nooit verwacht en het was dan ook hard werken om deze opmars bij te benen. Ik heb al heel snel gezien dat ik een groot deel van mijn arbeid moest automatiseren. Het is namelijk zo dat ik in het begin alles nog met de hand verwerkte. Als ik een order binnenkreeg, dan tikte ik zelf even een factuur en stuurde ik daarna alles op. Dat was een van de meest arbeidsintensieve dingen die ik ooit gedaan heb, dus dat wilde ik snel veranderen. Als ik met een goed systeem wilde werken, dan zou ik eigenlijk mijn hele site moeten veranderen. Vandaar dat ik een jaar geleden besloten heb om met een Magento 2 webshop te gaan werken. Ik had al heel vaak over de Magento 2 webshop gehoord en ik wist eigenlijk al heel lang dat dit was wat ik moest gaan gebruiken. Het gebruik van een Magento 2 webshop heeft namelijk heel veel voordelen en vandaar dat ik uiteindelijk ben overgestapt. De vraag was echter wie mij aan een goede Magento 2 webshop kon helpen. Ik wilde er namelijk zeker van zijn dat ik met een professional in zee zou gaan want ik kon het mij niet veroorloven om fouten te maken. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een bedrijf dat mij goed van dienst kon zijn en zo kwam ik uiteindelijk terecht bij de mensen van creativeict.nl. 

Ik kan een Magento 2 webshop aan iedereen aanraden 

Sinds ik met een Magento 2 webshop werk, merk ik dat ik heel veel meer orders kan verwerken. Het voordeel van een Magento 2 webshop is namelijk dat je heel veel onderdelen van het bestelproces kunt automatiseren. Ik ben dan ook heel blij dat ik de mensen van creativeict.nl heb gevraagd om voor mij aan de slag te gaan. Zij hebben mij heel erg goed geholpen en ik kan u daarom van harte aanraden om hen ook in te schakelen wanneer u een Magento 2 webshop zou willen laten maken. Ik heb gemerkt dat zij heel professioneel te werk gaan en heel goed met je meedenken over wat je precies voor ogen hebt. Ook zorgen zij er graag voor dat je een site krijgt die heel gebruiksvriendelijk is voor de bezoeker. Je wilt natuurlijk dat het mes aan beide kanten snijdt. Ik kan daarom ook niet anders dan zeggen dat ik heel blij ben over zowel de samenwerking met dit bedrijf alsook over het eindresultaat. 

Mijn webwinkel loopt als een trein

Sinds ik creativeict een site voor mij heb laten bouwen, merk ik dat ik veel meer orders binnen krijg. Kortom:

  • Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf 
  • Ik kan deze onderneming iedereen aanraden 
  • Ik ben voor een heel goede prijs geholpen 
  • Ik kan mij heel veel tijd besparen dankzij mijn nieuwe site 

Meer weten over de mogelijkheden van dit bedrijf? Kijk dan even op creativeict.nl.