Waarom is een SWOT-analyse de moeite waard?

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren goede stappen kunnen zetten om zich verder te blijven ontwikkelen. Wij hebben echter ook gemerkt dat wij dit jaar tegen een plafond zijn aangelopen en dat was vervelend om te merken. Wij hebben veel dingen geposeerd om ons bedrijf naar een hoger plan te tillen, maar dit bleek uiterst moeilijk te zijn. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om ons bedrijf toch weer verder te helpen. Wij hebben toen een expert om advies gevraagd en deze heeft ons aangeraden om een keer een SWOT-analyse te laten uitvoeren. U moet namelijk weten dat wij tot op dat moment altijd zelf gingen kijken naar de mogelijkheden die er waren om groei te verwezenlijken. Wij hebben echter gemerkt dat het soms beter is om een externe in te schakelen omdat deze met een heel andere blik naar je bedrijf kijkt. Wij hebben daarom ten eerste meer informatie gezocht over wat een SWOT-analyse precies was en waarom wij hier het beste gebruik van konden gaan maken. Ik heb toen gezien dat wij het beste even naar de site van teamleader.be konden gaan omdat wij hier heel goede verhalen over lazen op het internet. Veel mensen die een SWOT-analyse wilden uitvoeren, kwamen bij deze mensen terecht en wij hebben gezien dat zij heel tevreden waren over de mogelijkheden van dit bedrijf. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar een bedrijf dat een SWOT-analyse voor u kan uitvoeren, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van deze mensen te gaan surfen. U zult zien dat zij zeer bedreven zijn in het uitvoeren van een SWOT-analyse en daarom wilden wij ook graag met hen samenwerken. Als je namelijk groeien wilt, kun je heel veel aan een SWOT-analyse hebben. Wij hebben daarom meteen even contact met deze mensen opgenomen om te horen of zij ons konden helpen. Uiteraard kregen wij te horen dat zij graag een SWOT-analyse voor ons wilden uitvoeren. Wij hebben daarom meteen gekeken waar en hoe wij dit het beste konden doen. 

De SWOT-analyse heeft ons veel inzicht opgeleverd

Ik moet u zeggen dat ik weliswaar hoge verwachtingen had van de SWOT-analyse, maar ik moet u zeggen dat ik zeer verrast ben door de inzichten die wij dankzij deze SWOT-analyse verkregen hebben. Het is namelijk zo dat wanneer je een SWOT-analyse laat uitvoeren door de mens van teamleader.be je er zeker van kunt zijn dat je handvaten aangereikt krijgt om je bedrijf naar een hoger plan te tillen. Ik ben daarom zee te spreken over het feit dat wij hier een SWOT-analyse hebben aangevraagd. Wij zijn dankzij deze SWOT-analyse namelijk helemaal klaar voor de toekomst. 

Wilt u ook met dit bedrijf samenwerken? 

Mocht u ook met dit bedrijf willen werken, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van teamleader.be te surfen 
  • Te bekijken welke mogelijkheden u hier aangebeden krijgt
  • Een afspraak in te plannen met een van de adviseurs van dit bedrijf 

Wij zijn blij dat wij contact opgenomen hebben met dit bedrijf. Wij hebben namelijk mogelijkheden gevonden om ons bedrijf verder te ontwikkelen.