Wij kochten hier een koelkast voor de horeca

Tien jaar geleden zijn wij een cafe begonnen en wij hebben toen heel veel apparatuur over kunnen nemen van de vorige eigenaar van ons pand. Dat zorgde er wel voor dat veel van die apparatuur inmiddels het loodje heeft gelegd en zo ook onze koelkast. Vandaar dat wij op zoek moesten gaan voor een koelkast voor de horeca. Wij wilden namelijk nu graag een professionele koelkast voor de horeca inslaan omdat wij niet meer genoeg hadden aan het grootste model dat je in de reguliere winkels kunt krijgen. Omdat je op heel andere plaatsen moet gaan zoeken wanneer je een koelkast voor de horeca zoekt, zijn wij eens gaan kijken waar wij een goede leverancier van horeca-apparatuur konden vinden. Wij wilden namelijk graag met iemand in zee gaan die goede spullen aanbood. Wij hebben namelijk niet heel veel geld beschikbaar voor dergelijke producten, dus als wij dan iets kopen, willen wij wel graag dat het een goed product is. Vandaar dat wij eens zijn gaan kijken waar je tegenwoordig het beste een koelkast voor de horeca kunt kopen. Wij kwamen toen al heel snel terecht op de site van Shop.veld. Deze site hadden wij gevonden nadat wij op diverse fora mensen heel lovend hadden zien schrijven over de koelkast voor de horeca die zij hier hadden gekocht. Dat voorspelde dus veel goeds en wij hebben daarom meteen gekeken wat wij hier allemaal kregen aangeboden. Wij merkten al snel dat wij een schot in de roos hadden gedaan want wij vonden hier een heel mooie koelkast voor de horeca. De vraag was echter of deze ook voor een goede prijs verkocht zou worden, maar tot onze grote verrassing en blijdschap, ging deze koelkast voor de horeca voor een heel goede prijs de deur uit. Wij hebben daarom diezelfde dag nog een bestelling geplaatst. Wij kregen meteen bevestiging dat onze order geplaatst was en wij kregen te horen dat wij binnen een paar dagen de koelkast voor de horeca mochten verwachten.

Deze koelkast voor de horeca voldeed geheel aan onze eisen

Wij zijn heel blij dat wij deze site hebben weten te vinden want als je een goede koelkast voor de horeca zoekt, dan kun je deze hier vinden. Wij stellen altijd hoge eisen aan de apparatuur die wij inkopen. Wij doen dat omdat wij niet op problemen zitten te wachten met de apparatuur, en bovendien willen wij er zeker van zijn dat wij lang met, in dit geval, de koelkast voor de horeca vooruit kunnen. Wij hebben daarom ook op diverse fora gekeken wat men over de koelkast voor de horeca schreef die dit bedrijf aanbood. Wij waren blij om te lezen dat men heel enthousiast was over dit apparaat en dat iedereen aangaf dat als je voor kwaliteit ging, je deze koelkast voor de horeca moest kopen. Dat heeft ons daarom meteen over de streep getrokken en wij zijn blij dat wij zaken hebben gedaan met dit bedrijf. De service was namelijk heel erg goed en het apparaat werd binnen een paar dagen geleverd.

Wij zijn zeer tevreden met onze bestelling

Wij zijn heel blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan en wij raden iedereen aan om hier ook een koelkast te kopen wanneer u die nodig heeft. Hier kunt u namelijk:

  • voor een goede prijs een topproduct kopen
  • altijd terecht voor deskundig advies
  • zeker weten dat uw bestelling snel geleverd wordt

Kijk voor het totale aanbod van deze aanbieder even op Shop.veld.nl. Hier kunt u ook foto’s zien van de beschikbare koelkasten.