Wij waren de keerklepcontrole bijna vergeten

In ons verzorgingshuis is het heel belangrijk dat wij schoon drinkwater kunnen leveren. Wij zijn namelijk verplicht om te zorgen dat onze leidingen met regelmaat gecontroleerd worden omdat wij met kwetsbare mensen te maken hebben die veel kans maken om ziektes op te lopen. Een van de onderdelen die wij altijd goed in de gaten moeten houden, is de keerklepcontrole. Deze moeten wij met enige regelmaat laten uitvoeren. Vroeger deden wij dit altijd door een bedrijf dat weliswaar zei heel goed te zijn in het uitvoeren van een keerklepcontrole, maar waar wij wel ieder jaar zelf weer achteraan moesten. Dat beviel ons niet goed. Wij hebben het namelijk heel erg druk en dan hebben wij liever dat het bedrijf dat de klepcontrole uitvoert, ons ook wijst op het feit dat het weer tijd is om een keerklepcontrole uit te voeren. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een bedrijf dat voor ons de keerklepcontrole kon uitvoeren. Nederland is niet heel dun bezaaid met mensen die een keerklepcontrole kunnen uitvoeren en vandaar dat wij ook niet heel veel opties hadden. De opties die wij echter hadden, waren heel goed dus wij waren blij dat wij uiteindelijk op de site van Hollandbuilding.nl terecht wisten te komen. Op deze site kun je heel veel nuttige informatie vinden over de keerklepcontrole die zij kunnen uitvoeren. Het blijkt dat dit veel grondiger te werk ging dan het vorige bedrijf dat ons altijd hielp en dat wekte bij ons meteen een heel goede indruk. Wij twijfelden namelijk meteen aan de kwaliteit van onze leidingen en vandaar dat wij graag deze mensen een keer wilden uitnodigen om een keerklepcheck uit te voeren. Zij konden ons al op heel korte termijn van dienst zijn en dat was heel prettig om te merken.

Deze mensen voerden een keerklepcontrole voor ons uit

Toen wij eenmaal contact hadden opgenomen met de mensen van Hollandbuilding.nl, kregen wij te horen dat zij al op heel korte termijn naar ons konden toekomen. Zij zouden alle leidingen controleren en dus ook een keerklepcontrole doen. Zij verzekerden ons dat zij er alles aan zouden doen om ervoor te zorgen dat onze leidingen schoon zouden zijn. Wij hebben de mensen van dit bedrijf met open armen ontvangen en men is meteen aan de slag gegaan met de keerkleppencontrole en de controle van de rest van de waterleidingen. Wij kregen te horen dat er een risico was in onze leidingen, maar dat zij dit goed konden verhelpen. Zij hebben daarom een plan opgesteld en zij hebben ons toen verteld wat wij moesten en konden doen om legionella te voorkomen. Zij vertelden ons ook dat zij regelmatig terug zouden kunnen komen om een keerklepcontrole uit te voeren. Wij hadden daar niets op tegen en wij hebben daarom ook meteen een contract met hen afgesloten. Daarin hebben wij vastgelegd dat Hollandbuilding.nl regelmatig een keerklepcontrole voor ons zou uitvoeren. Ook zouden zij er zorg voor dragen dat de rest van onze leidingen niet door legionella zouden worden besmet.

Wij werken nu al geruime tijd samen met dit bedrijf

Wij werken nu al geruime tijd samen met dit bedrijf en dat bevalt ons heel erg goed. De kwaliteit van het werk is altijd goed en men staat meteen voor je klaar wanneer je ze nodig hebt. Bovendien zijn de tarieven van deze vaklieden heel laag. Kortom:

  • wij zijn heel tevreden over dit bedrijf
  • wij zijn zeker van het feit dat onze leidingen schoon zijn
  • wij betalen slechts weinig voor de goede service van Hollandbuilding.nl

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf.