Wordt wegwijs in het arbeidsrecht met behulp van een arbeidsrecht advocaat van Van der Hel Advocaten

Bent u onlangs uw baan kwijtgeraakt, en vermoedt u dat uw voormalige werkgever niet volgens de wet heeft gehandeld? Of bent u zelf werkgever, en vraagt u zich af of uw arbeidscontracten nog wel aan het huidige recht voldoen? Dan is het wellicht een goed idee om een arbeidsrecht advocaat in de schakelen. Bij Van der Hel Advocaten staat zowel werknemers als werkgevers graag bij in hun juridische kwesties, om samen met u te zoeken naar een passende oplossing, die bovendien geheel in lijn is met het geldend recht.

Wat kan deze arbeidsrecht advocaat voor u betekenen?

De afgelopen jaren zijn er een aantal ingrijpende wijzigingen doorgevoerd binnen het arbeidsrecht. Zo is de transitievergoeding bij ontslag omhoog gegaan, is het wettelijk gezien gunstiger geworden om werknemers een vast contract aan te bieden, en gaat een tijdelijk arbeidscontract nu pas na drie jaar automatisch over in een vast contract. Daarnaast staan er de komende jaren nog een aantal veranderingen voor de deur. Voor werkgevers en werknemers kan het lastig zijn om bij te blijven met deze nieuwe juridische ontwikkelingen. Tegelijkertijd is dit vaak wel noodzakelijk. Als werkgever kunt u in een aantal een fikse boete tegemoet zien wanneer blijkt dat u het geldend arbeidsrecht niet naleeft. Als werknemer kunt u het slachtoffer worden van een werkgever met minder goede bedoelingen wanneer u uw rechten niet kent. Een arbeidsrecht advocaat van Van der Hel Advocaten kan u onder meer helpen met de volgende zaken:

  • Arbeidsconflicten
  • Ontslagzaken
  • Reorganisaties
  • Concurrentiebedingen
  • Het opstellen en aanpassen van arbeidscontracten

Naast arbeidsrechtelijke kwesties kan Van der Hel Advocaten u ook van dienst zijn bij zaken in het straf-, familie-, milieu- en bestuursrecht.

De werkwijze van Van der Hel Advocaten

Hoewel een arbeidsrecht advocaat u natuurlijk kan bijstaan in de rechtszaal, is het beter om conflicten te voorkomen. Zo kan men u bij Van der Hel Advocaten helpen met het opstellen van een gedragscode, zodat voor werkgever en werknemer duidelijk is hoe zij over en weer met elkaar om dienen te gaan. Wanneer er toch onenigheden zijn ontstaan kan een arbeidsrecht advocaat van Van der Hel Advocaten eerst met u en uw wederpartij om tafel gaan zitten voor een goed gesprek. Een dergelijk mediation-traject kan namelijk een dure en tijdrovende gang naar de rechter besparen – iets waar uiteindelijk alle partijen baat bij hebben. De advocaten en juristen van Van der Hel Advocaten hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied, en hebben gedurende die tijd talloze partijen succesvol geholpen bij hun juridische conflict. Arbeidsrecht advocaat mr. Herman Versluis bijvoorbeeld is al sinds 1986 actief, en is onder andere lid geweest van de Raad van Toezicht van de Almelose Orde van Advocaten. Mr. A. Akman werd in 2003 beëdigd als advocate, en is sinds 2017 aan Van der Hel Advocaten verbonden. Ook mr. Anne Spoor is al sinds 2003 aan het werk als arbeidsrecht advocaat. Van der Hel Advocaten heeft vestigingen in Almelo en Enschede, waar u natuurlijk altijd welkom bent om uw zaak aan hen voor te leggen. Iedere week is er een gratis inloopspreekuur, waarin de advocaten u gratis en voor niets van juridisch advies voorzien. In Almelo is dit elke vrijdagochtend van 11:00 tot 12:00. In de Enschedese vestiging kunt u op dinsdagmiddagen tussen 16:00 en 17:00 kosteloos advies inwinnen. Daarnaast kunt u contact opnemen per telefoon, of een handig contactformulier in te vullen. Voor meer informatie over deze arbeidsrecht advocaat en de diensten die dit kantoor aanbiedt kun je terecht op https://www.vanderheladvocaten.nl/ en op https://www.vanderheladvocaten.nl/arbeidsrecht-advocaat.