Waarom de volle pond betalen als je ook voor b-keus witgoed kunt kiezen?

Als mens heb je natuurlijk niet altijd zicht op alle mogelijkheden. Op het moment dat jij dus een wasmachine koopt, dan ben je wellicht op de hoogte van de mogelijkheid om deze tweedehands te kopen. Je kunt er dan voor kiezen om toch een gloednieuwe wasmachine te kopen, omdat je liever niet vertrouwt op een wasmachine die al is gebruikt. Om die reden betaal je dus de volle pond, zonder dat je in de gaten hebt dat je ook kunt kiezen voor b-keus witgoed. B-keus witgoed is namelijk geen tweedehands witgoed. B-keus witgoed is nog nooit gebruikt en daardoor dus wel gewoon nieuw. Maar je hoeft voor b-keus witgoed niet de volle pond te betalen. De vraag is dan wat er mis is met b-keus witgoed, want er moet natuurlijk iets mee aan de hand zijn. Waarom zou je anders korting krijgen? Het punt met b-keus witgoed is dat er vaak sprake is van kleine beschadigingen die in de regel zijn ontstaan tijdens het transport. Op dat moment mogen de wasmachines en koelkasten en dergelijke niet meer als nieuw worden verkocht in de winkel. Het kan dus gaan om een klein krasje aan de achterzijde van een koelkast dat je nauwelijks kunt zien. Dit krasje heeft geen effect op de verdere uitstraling van de koelkast en zeker ook niet op de functionaliteit van de koelkast. Maar het is nu eenmaal zo dat consumenten verwachten dat de artikelen die ze nieuw kopen er ook echt helemaal als nieuw uit zien. Een MediaMarkt of andere winkel kan dus geen artikelen in het assortiment opnemen die op de één of andere manier zijn beschadigd. Deze artikelen worden vervolgens als b-keus witgoed verkocht en daar kun jij dus van profiteren. Want je krijgt immers gewoon een nieuwe ongebruikte koelkast of wasmachine als je kiest voor b-keus witgoed. Het enige dat er aan ‘mankeert’ betreft vaak alleen maar lichte cosmetische schade. En de kortingen liegen er niet om. Als je in MediaMarkt een koelkast ziet staan waar je bijvoorbeeld 800 euro voor moet betalen, dan kun je deze via de b-keus witgoed optie krijgen voor 700 of 600 euro. Dat is een hoop korting voor een krasje of een deukje. En het gaat nogmaals om nieuwe producten en dus niet om gebruikte producten. Dus als je je portemonnee wilt sparen, dan is b-keus witgoed zeker een hele goede optie.

Surf snel naar dewitgoedoutlet.nl voor een ruim assortiment met b-keus witgoed

Via de bovenstaande website kun je meteen ontdekken wat voor soort witgoed je zoal kunt bestellen en hoeveel je kunt besparen. Per artikel zie je namelijk de originele nieuwprijs en de nieuwe b-keus prijs. Je kunt de artikelen dus ook meteen online bestellen en als je dat doet, dan profiteer je direct van de volgende voordelen:

  • Gratis bezorgd in heel Nederland.
  • Voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Betalen bij levering
  • Contant of met pin betalen
  • Niet goed? Geld terug!
  • Bestelde apparaat gratis aangesloten
  • Je oude apparaat wordt gratis meegenomen

Dus naast de financiële voordelen profiteer je ook nog eens van de bovenstaande service. Het is dan ook in je eigen voordeel om witgoed te bestellen bij DeWitGoedOutlet.

Kijk voor meer informatie op de site of neem contact op

Mocht je iets meer informatie nodig hebben dan hier is beschreven, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de site. Daar vind je vrijwel alle informatie die je nodig hebt. Voor verdere vragen kun je natuurlijk ook altijd even contact opnemen met een medewerker van DeWitGoedOutlet.nl.