Wij besparen veel kosten dankzij deze telefooncentrale

Ons bedrijf is in de afgelopen jaren overgestapt van de verkoop van producten in een fysieke winkel, naar de verkoop van producten via het internet. Wij hadden namelijk in de gaten gekregen dat hier de toekomst lag en vandaar dat wij zijn gaan kijken hoe wij aan deze behoefte van onze klanten tegemoet konden komen. Wij hebben een heel mooie site weten te maken en de zaken lopen erg goed. Wanneer je alleen maar via het internet verkoopt, moet je er ook voor zorgen dat de mensen die iets bij je willen kopen, je goed kunnen bereiken. Wij hebben daarom een klantenservice geopend die enkel telefonisch werkt. Wij hebben vele duizenden klanten per jaar en dus moeten wij heel veel bellen. Wij merkten al heel snel dat dit ons een behoorlijke telefoonrekening opleverde en daar zaten wij niet altijd op te wachten. Wij hebben daarom gekeken hoe wij deze kosten konden verlagen en de oplossing lag besloten in het gebruik van een telefooncentrale. Wij hadden nog nooit van een telefooncentrale gehoord, maar toen wij van een expert over deze telefooncentrale te horen kregen, was het ons meteen duidelijk dat dit onderdeel onontbeerlijk zou zijn voor ons bedrijf. Wij hebben dan ook gelijk gekeken waar wij een goede telefooncentrale op de kop konden tikken. Dat was niet heel eenvoudig. Wij wilden namelijk zeker zijn dat wij een goed product in huis zouden halen en dus hebben wij lang moeten zoeken. Uiteindelijk kwamen wij terecht bij de mensen van voicedata.nl en daar hebben wij precies gevonden waar wij naar op zoek waren. 

Dankzij de telefooncentrale hebben wij onze kosten onder controle

Sinds wij met de mensen van voicedata.nl in aanraking zijn gekomen, zijn de kosten van ons balsysteem aanzienlijk verlaagd. Wij hebben via dit bedrijf namelijk een telefooncentrale aangeschaft en daar hebben wij tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van gehad. Wij bellen nu namelijk niet meer via de vaste lijn, maar via het internet. Dat betekent dus dat wij helemaal geen belminuten meer hoeven te betalen. Wij hadden gehoopt dat wij onze belkosten zouden kunnen halveren, maar ik kan u zeggen dat wij nog maar een fractie betalen van wat wij vroeger aan belkosten uitgaven. Het is echt een heel goede beslissing geweest om een telefooncentrale via voicedata.nl te regelen want wij besparen ons echt zakken vol met geld. Mocht u daarom ook voordeliger willen gaan bellen, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van voicedata te gaan kijken. U zult merken dat u hier heel veel moois kunt krijgen. 

Kijk ook een keer op de site

Mocht u geïnteresseerd zijn in de diensten van voicedata.nl, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van dit bedrijf te gaan kijken 
  • te lezen welke diensten en producten men hier allemaal kan leveren 
  • over te stappen op de belmethode van dit bedrijf

Wij raden dit bedrijf sterk aan. U krijgt hier namelijk veel kwaliteit en bovendien kunt u heel veel geld besparen door met dit bedrijf in zee te gaan.