Wil jij op vakantie naar Alaska?

Wil jij op vakantie naar Alaska?Wil je graag een vakantie boeken maar weet je steeds maar niet waar naar toe? Wildalaska organiseert fantastische reizen naar Alaska, via hun website: wildalaska.be. Op vakantie naar Alaska. Waarschijnlijk was het niet direct in je op gekomen, maar waar denk je nu aan? Ook aan het prachtige landschap? De enorme bergen met een witte laag sneeuw er over heen? Of gaat u toch liever in de zomer op vakantie naar Alaska? Een uitgestrekt landschap waar u wellicht wilde dieren zult spotten. Het is helemaal aan u. Wildalaska denkt graag met u mee. De reisorganisatie heeft veel ervaring met het organiseren van een vakantie in Alaska.

Mijn vakantie in Alaska

Ook ik ben tijdens mijn vakantie naar Alaska geweest. Ik had eigenlijk geen idee wat ik me hier bij voor moest stellen. Voorheen ging ik op vakantie naar Italië, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Duitsland en Kroatië. Allemaal Europese landen. Ook ben ik dit jaar een weekje naar New York geweest. Ik had nog drie vrije weken openstaan en deze wilde ik goed benutten. Ik ben internet gaan speuren naar leuke reizen. Zo kwam ik Wildalaska tegen en boekte ik mijn vakantie naar Alaska. Ik koos voor de reis “Alaska Grand Explorer”. Dit was een reis van 21 dagen. Voor mij was dit ideaal, zodat ik nog wat vrije dagen over had voor huishoudelijke taken. Ik heb de reis samen met een vriendin van mij gedaan. Dit was een erg bijzondere ervaring. De reis typeert zich door haar panoramische route. Deze gaat helemaal langs de kust en de bergen, prachtig om te zien! Voor deze fantastische vakantie in Alaska heb ik €3835 betaald, mijn vriendin ook. Het prettigste vond ik dat ik enerzijds kon genieten en ontspannen en anderzijds juist heel actief bezig was. Deze reis was de perfecte mix hiervan. Op de website van Wildalaska staat erg veel informatie over deze reis. Ook kun je op de website vergelijkebare reizen vinden. Dit is ideaal als bijvoorbeeld het type reis je wel aanspreekt, maar de duur van de reis niet (of andersom natuurlijk). Ook vindt je op de website een kaartje waarop je kunt zien welke plekken je tegen gaat komen tijdens je vakantie in Alaska. Tijdens mijn reis heb ik mogen genieten van de volgende plekken:

  • Denali
  • Fairbanks
  • Valdez
  • McCarthy
  • Kenai

Een reis boeken bij Wildalaska

De website van Wildalaska is erg duidelijk, gestructureerd en geeft veel informatie. Ook kun je op de website zien wat klanten vonden van een bepaalde reis. Behalve vakanties naar Alaska, biedt Wildalaska ook verschillende gave excursies aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een berenexcursie of een huskytour! Zelf heb ik dit niet gedaan, maar volgens de recensies is dit zeker de moeite waard tijdens je vakantie in Alaska. Mocht je geïnteresseerd zijn in een reis naar Alaska, kijk dan eens op de website van Wildalaska. Het is mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hierbij geef jij natuurlijk aan wat je wensen zijn wat betreft de reis. De medewerkers van Wildalaska staan open voor al je vragen!